fredag 22. juli 2011

Endelig tilbake

Hei alle sammen :))) ja så skulle det gå så lenge før jeg endelig kom meg tilbake til bloggingen. Først av alt så vil jeg uttrykke min sorg og medfølelse til alle som er rammet av den forferdelige skyteepisoden på Utøya og bombeangrepet i Oslo. Dette er en forferdelig trist dag, og igjen blir vi minnent på hvor skjørt livet er og hvor fort vi kan bli revet vekk. Nå er det på tide å gjøre det beste ut av hver dag, stå sammen og ta vare på hverandre.

Jeg må helt tilbake til Lise og Bjørn sitt bryllup den 18.Juni for å oppdatere mine ketose resultater. Det gikk virkelig over all forventning. Slutt resultatet ble 75,6 kg og det var tilsammen 5,8 kg ned på 4 uker. Jeg var utrolig godt fornøyd med det resultatet og hadde bestemt meg for to dager hvor jeg ikke trengte å fokusere på kosthold, feil nr 1 !! Problemet ble at jeg spiste alt for mye de dagene og når mandagen kom så klarte jeg bare halvveis å dra meg inn igjen. Hele uka ble egentlig helt forferdelig men jeg trøstet meg med, feil nr 2 !!, at jeg skulle sykle Eidsvoll-Oslo på lørdagen og trengte "litt" karbohydrater. Hadde jeg gitt meg der så hadde alt vært bra, men har hatt flere spisedager enn ikke spisedager. Jeg er sååå utrolig irritert for at jeg ikke har klart å holde igjen, det er dette jeg har jobbet så hardt for å så sløser jeg bort mine gode resultater sånn!!!

Jeg aner ikke hva jeg veier, men vet at nå er det nok....jeg vil tilbake igjen og nye mål er satt. Lover å bli flinkere på bloggingen fordi det hjelper meg å holde fokus. vi snakkes snart igjen, stor klem til alle <3